Manisa’da 361 bin adet makaron ele geçirildi

Manisa’da 361 bin adet makaron ele geçirildi

Manisa’da 361 bin adet makaron ele geçirildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 360 bin boş, bin 600 dal doldurulmuş olmak üzere toplam 361 bin 600 dal makaron ele geçirildi.
Salihli’de kaçak tütün satışı yapan ’Tütüncü/Tabacco Shop’ gibi iş yerlerine ve tablacı olarak bilinen sokak tezgahlarına yönelik operasyon düzenleyen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, M.Ö.’ye (33) ait iş yerinde 360 bin boş, bin 600 dal doldurulmuş olmak üzere toplam 361 bin 600 dal makaron ile 10 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi.
Şüpheli M.Ö. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 4733 sayılı Tütün, Tütün Mamulleri ve Alkol Piyasasının Düzenlenmesine Dair Kanun’a muhalefet suçlarından adli ve idari işlem yapıldığı öğrenildi.


Yurt Dünya 3.11.2021 13:19:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Citroen C3 Aircross AUTOBEST Conquest 2026 finalisti oldu

2

EY Mobilite Tüketici Endeksi'nin yeni sayısı yayımlandı

3

Kumluca'da 27. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

4

Daikin Taşkent'teki üniversite kampüsünün iklimlendirmesini sağladı

5

Antalya'da "Bir Tuş, Bir Tutku, Bir Konser" piyano resitali düzenlendi

6

Adana'da ambulans park halindeki otomobile çarptı

7

İskenderun ilçesinde "huzur ve güven uygulaması" yapıldı

8

Türk şefler yurt dışında Türk lezzetlerini tanıtıyor

9

BATEM'in geliştirdiği sebze tohumları ihraç da ediliyor

10

Türkiye'de futbolun yanı sıra bisiklet ve kış sporlarıyla da turizmin çeşitlendirilmesi amaçlanıyor