Manisa’da derbi sonrası taraftarlar birbirine girdi

Manisa’da derbi sonrası taraftarlar birbirine girdi

Manisa’da derbi sonrası taraftarlar birbirine girdi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçının ardından galibiyeti kutlayan Galatasaray taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları arasında kavga çıktı.
Turgutlu ilçesinde maç öncesinde ilçenin en işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı’nda bir grup taraftar meşaleler yakarak yolu trafiğe kapatmış ve gergin anlar yaşanmıştı. Saat 21.00 sıralarında Galatasaray’ın galibiyeti ile sona eren maç sonrası Turgutlu ilçesi Atatürk Bulvarı’nda yine olaylar yaşandı.
Maçtan sonra galibiyeti kutlamak için caddeye çıkan ve meşaleler yakan bir grup Galatasaray taraftarı ile o sırada aynı cadde de bulunan Fenerbahçeli taraftarlar arasında kavga çıktı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin araya girmesiyle olaylar yatıştırılırken bir gurup taraftarın caddeyi terk etmesi sağlandı.


Spor 8.01.2023 23:20:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Biruni Teknopark Tech Export Türkiye Summit 2025'te ödül aldı

2

Sumbas ilçesinde çiftçilere 10 bin zeytin fidanı dağıtıldı

3

Kozan'da hastane önünde bekleyenlere çorba ikram edildi

4

Toptalent'tan Mitsubishi Electric Türkiye yöneticisine insan kaynakları ödülü

5

Migros üçüncü kez "Global A Liderleri" listesinde

6

Akbank mobil bankacılıkta tüm güvenlik işlemlerini tek menüde topladı

7

CW Enerji panelleriyle Polyteks'in enerji ihtiyacına kalıcı çözüm

8

Morpara uluslararası para transferinde yeni özellikleri devreye aldı

9

Pluxee Hediye yeni yıl döneminde kurumsal hediye süreçlerine çözüm sunuyor

10

Seç Market'ten mahalle esnafına yeni iş modeli desteği