Manisa’da etiket, barkod ve hijyen denetimi

Manisa’da etiket, barkod ve hijyen denetimi

Manisa’da etiket, barkod ve hijyen denetimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı, il genelinde bulunan kurumsal firmalara yönelik olarak etiket, barkod ve hijyen denetimlerine sıkı bir şekilde devam ediyor.
Manisalıların sağlığı ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde kurumsal firmalara yönelik olarak denetimlerine devam ediyor. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı’na bağlı Zabıta ekipleri tarafından yürütülen denetimler kapsamında, etiket, barkod ve hijyen kontrolleri yapılıyor. Gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla sıkı bir şekilde sürdürülen denetimlerde kurallara uymayan firmalara cezai işlem uygulanıyor. Manisalıların menfaatine olacak şekilde gıda güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimler gerçekleştirdiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Manisalıların sağlığının korunması için denetimlerin sürdürüleceğini ifade etti.


Güncel 22.03.2021 15:44:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı