Manisa’da şiddetli yağış ve dolu zarara yol açtı

Manisa’da şiddetli yağış ve dolu zarara yol açtı

Manisa’da şiddetli yağış ve dolu zarara yol açtı

Manisa’nın Salihli ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan yağmur ve dolu yağışı, ekili alanlarda zarara yol açtı. Yağış nedeniyle mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda su baskını yaşandı.
Şiddetli yağmur ve dolu yağışının özellikle Salihli’nin Kemerdamları, Gökçeköy ve Çapaklı Mahallelerinde etkili olduğu öğrenildi. Bölgesel olarak fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı, Kemerdamları ile Gölmarmara ilçesinin Yeniköy Mahalleleri arasındaki bağlar ile ekili alanlar ile sebze ve meyve bahçelerinde zarara neden oldu.

Mevsim işçilerin çadırlarına su bastı
Öte yandan, şiddetli yağış nedeniyle Salihli’nin Çapaklı Mahallesi’nde mevsimlik işçilerin kaldığı çadırda su baskını yaşandı. Su baskınlarında her hangi bir can kaybı yaşanmazken, işçilerin eşyaları zarar gördü. Çadırlarda konaklayan mevsimlik işçi geçici olarak Çapaklı Düğün Salonuna yerleştirildi.
Salihli Belediyesi ekipleri de çalışma başlattı.


Yurt Dünya 14.06.2022 22:57:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

3

Bölgesel Amatör Lig

4

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

5

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi

6

Red Bull Tetris Dünya Şampiyonu Türkiye'yi temsil eden Fehmi Atalar oldu

7

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

8

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

9

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

10

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı