Manisa’daki müzisyen cinayetinin zanlıları Antalya’da teslim oldu

Manisa’daki müzisyen cinayetinin zanlıları Antalya’da teslim oldu

Manisa’daki müzisyen cinayetinin zanlıları Antalya’da teslim oldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda pompalı tüfekle ateş açılarak öldürülen müzisyen Ercan Angışhan’ın, katil zanlısı 2 kişi Antalya’da teslim oldu.
Salihli’deki restoran ve eğlence mekanlarında keman çalarak geçimini sağlayan 38 yaşındaki Ercan Angışhan, 23 Mart’ta bir akaryakıt istasyonunda pompalı saldırıya uğradı. Açılan ateş sonrası ağır yaralanan Angışhan, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Medigüneş Hastanesine kaldırıldı. 2 çocuk babası Angışhan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışma başlatan Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliğini ve olay yerinden kaçtığı aracın plakasını tespit etti. Polis, şüphelinin kaçtığı aracı Turgutlu’da terkedilmiş halde buldu.

Antalya Adliyesine teslim oldular
Polis tarafından her yerde aranan Salihlili müzisyen Ercan Angışhan’ın katil zanlıları G.A. ve E.A., avukatı aracılığıyla Antalya’da teslim oldu. Zanlılar, Antalya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.


4.04.2023 18:43:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

3

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

4

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

5

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

6

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

7

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

8

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

9

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

10

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi