Mansur Yavaş Adıyamanlılara kirve oldu

Mansur Yavaş Adıyamanlılara kirve oldu

Mansur Yavaş Adıyamanlılara kirve oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın oğlu Osman Nuri’ye kirve oldu.
Kahta Barajı kıyısındaki bir düğün salonunda düzenlenen sünnet düğününe kirve olarak katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, davul zurna ile karşılandı. Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın oğlu Osman Nuri isimli 10 yaşındaki çocuğun sünnet düğününde kirve olan Başkan Yavaş, Turanlı ailesinin mutluluğuna ortak oldu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı düğünde türkü söyleyen Kahtalı Mıçe, misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Sünnet düğününe Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, siyasi parti temsilcileri temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Güncel 5.10.2022 12:12:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

2

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

3

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

4

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

7

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından

8

Alanyaspor - Fatih Karagümrük maçının ardından

9

Alanyaspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

10

HDI Sigorta yenilenen işveren markası ile çalışan deneyimini güçlendiriyor