Mardin Artuklu Üniversitesi deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor

Mardin Artuklu Üniversitesi deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor

Mardin Artuklu Üniversitesi deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor

Mardin Artuklu Üniversitesi deprem bölgelerine yardımlarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor
Mardin’de de etkili olarak hissedilen depremlerin ardından kampüs ve diğer yerleşkelerinde bulunan üniversiteye ait binalar ve yemekhaneleri vatandaşların ısıtma, aydınlatma ve beslenme ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazır hale getirerek vatandaşları misafir eden Mardin Artuklu Üniversitesi deprem bölgesine yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor.

“Üniversitede üretilen sıvı sabunlar deprem bölgesine gönderildi”
Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde bulunan Merkezi Laboratuvarda üretilen 1 ton sıvı sabun depremin etkili şekilde yaşandığı Adıyaman iline ulaştırıldı.
Deprem bölgesindeki bütün illere gönderilmek üzere Üniversite Merkezi Laboratuvarında aralıksız sıvı sabun üretimine devam ediliyor.

“Üniversitemiz bütün imkanlarıyla deprem bölgesinin yanında”
Mardin Artuklu Üniversitesine ait bir minibüs ve bir yarım otobüs olmak üzere iki araç da personelleriyle birlikte deprem bölgesine gönderildi. Üniversiteye ait araçları lojistik destek sağlamak üzere personelleriyle birlikte deprem bölgesine gönderdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, gıda ve arama kurtarma malzemesi yüklü olarak gönderdikleri araçların ihtiyaç duyulacak süre boyunca bölgede kalıp destek vermeye devam edecek. Bütün imkanları ve insan kaynaklarıyla hem Mardin için hem de depremden fiziksel olarak etkilenen iller için çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.


Güncel 8.02.2023 15:23:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi