Mardin Valisi Demirtaş oyunu kullandı

Mardin Valisi Demirtaş oyunu kullandı

Mardin Valisi Demirtaş oyunu kullandı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ve kızı Nida Demirtaş ile birlikte geldiği Zinciriye İlkokulu’nda 1367 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu için oyunu ailesi ile beraber kullanan Vali Demirtaş, il merkezinin yanı sıra ilçelerde de seçim ile ilgili koordinasyon merkezleri oluşturulduğunu söyledi.
Vatandaşların huzur ve güven ortamında oy vermeleri için tüm tedbirlerin alındığını belirten Demirtaş, "Demokrasimizin bir gereği olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turu için oyumuzu kullandık. Vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlimizde şu ana kadar seçimle ilgili herhangi bir olumsuzluk yok. Huzur içinde seçim devam ediyor. İl genelinde bin 844 sandıkta 541 bin 445 seçmenimizin oy kullanması bekleniyor" dedi.


Politika 28.05.2023 12:23:30 0
Anahtar Kelimeler: mardin valisi demirtaş oyunu kullandı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor