Marketten 19 şişe alkol çalan iki kişi kamera kayıtlarına takıldı

Marketten 19 şişe alkol çalan iki kişi kamera kayıtlarına takıldı

Marketten 19 şişe alkol çalan iki kişi kamera kayıtlarına takıldı

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir markete girip çok sayıda şişe alkolü çalarak kaçan şahıslar, kamera kayıtlarına takıldı. İki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Keşan’da bir alışveriş merkezinde bulunan markete giren iki şahıs, reyonda bulunan yaklaşık 500 lira değerindeki 19 şişe alkolü çaldı; daha sonra da kaçtı. Durum market görevlileri tarafından yapılan ürün sayımında fark edilirken, yapılan hırsızlık ihbarı üzerine polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.
Çalışmalar kapsamında marketin kamera kayıtlarını inceleyen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, marketten ürünleri çalan 2 kişinin kimliğini daha önce de benzer suçlara karışmış E.E. ve C.O. olarak tespit etti. İki şahıs asayiş ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.
Adli makamlar karşısına çıkarılan E.E. ve C.O. isimli şahıslar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 21.01.2022 20:02:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

2

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

3

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

4

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı

6

TT Ventures girişim hızlandırma programı PİLOT'un 14. dönem başvuruları başladı

7

NetWork kış sezonu için kürk dokulu dış giyim seçkisini tanıttı

8

Türkiye Açık Para Golf Turnuvası, Antalya'da başladı

9

Aksu'da "Atık Yönetimi ve Sıfır Atık" eğitimi düzenlendi

10

Adana'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı