Marmara Denizine sis tabakası: Kartpostallık görüntüler oluştu

Marmara Denizine sis tabakası: Kartpostallık görüntüler oluştu

Marmara Denizine sis tabakası: Kartpostallık görüntüler oluştu

Dünden bu yana oluşan yoğun sis sebebiyle Marmara Denizi ve kıyısındaki Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi sis tabakası ile kaplandı. Havadan görüntülenen Süleymanpaşa’dan kartpostallık sahneler ortaya çıktı.
Marmara Denizinin kıyısında bulunan Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde dünden bu yana yoğun sis etkili oluyor. Şehre çöken yoğun sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar indi. Yoğun sis ile kaplanan Marmara Denizi ve kıyısında bulunan Süleymanpaşa İlçesi drone ile havadan görüntülendi. Havadan görüntülenen Marmara Denizi ve Süleymanpaşa’da kartpostallık sahneler ortaya çıktı. Şehirle birlikte Marmara Denizi sis nedeniyle ortadan kayboldu.
Sis nedeniyle göz gözü görmezken, karayollarında bulunan sürücüler, yolda ilerlemekte zor anlar yaşadı. Tekirdağ yollarında yaşanan yoğun sis sebebiyle trafik ekipleri de kontrollerini sıklaştırdı.


Güncel 5.02.2021 16:51:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu