Marmaris’te barınak çocuklarla doldu taştı

Marmaris’te barınak çocuklarla doldu taştı

Marmaris’te barınak çocuklarla doldu taştı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi gün boyunca öğrencilere ev sahipliği yaptı. Bir grup öğrenci Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a engelli hayvanlar için kendi yaptıkları yürüteci teslim etti.

Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde öğrencilerin yoğun ziyaretine sahne oldu. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da çocuklarla birlikte barınağı ziyaret etti. Öğretmenleri eşliğinde gün boyunca barınağa gelen öğrencilerden bazıları atık gıdalardan hazırladıkları mamaları getirirken, bir gurup öğrenci ise kendi imal ettikleri engelli hayvan yürüteçlerini Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a teslim etti. Barınak görevlileri çocuklara barınağın bölümlerini tanıttı. Çocuklar en çok ilgili yavru kedi ve köpeklere gösterdi.

Çocukların sokak hayvanlarına olan duyarlılığının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Oktay, “Hayvan sevgisinin küçük yaşlarda aşılanması çok önemli. Barınakta görüyoruz ki çocuklar gerçekten hayvanlar konusunda büyüklerden daha hassas. Kendi yaptıkları engelli hayvan yürüteçlerini bugün bizlere teslim ettiler. Şimdilik barınağımızda buna ihtiyaç duyan bir patili dostumuz yok. Umarız da hiçbir zaman olmaz” şeklide konuştu.


Güncel 4.10.2022 18:33:30 0

İlginizi Çekebilir

1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kütüphaneye dönüştürdüğü kulübenin ardından köy evinde de çocukları kitap okumaya teşvik ediyor

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede Ensar Taşhan ve ailesi, kendilerini hayata bağlayan Kızılay ekibiyle buluştu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay'da 3 yılda 100 bin yeni konuta doğal gaz verildi

4

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nden TARSİM'e ziyaret

5

Mersin'deki kazada ikiz kızlarından biri ölen, diğeri yaralanan ailenin evinde yas hakim

6

Antalya'da "İlk Yardım Eğitimi" düzenlendi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Türkiye'nin ilk "kırsal uydu kenti" depremzedeleri güvenli konutlarla buluşturdu

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde kaybettiği babasının izinden giden Buse, AFAD personeli oldu

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde Adana'dan havalanan helikopterler 180 "hayat uçuşu"na imza attı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede besici, devlet desteğiyle hayvan sayısını katladı