İlginizi Çekebilir


MASKİ dere temizliklerine ara vermiyor

MASKİ dere temizliklerine ara vermiyor

MASKİ dere temizliklerine ara vermiyor

İl genelinde dere temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Saruhan Mahallesi’nde 500 metrelik çalışma gerçekleştirdi. Çalışma neticesinde su akışı sağlıklı hale getirilerek, taşkın tehdidi ortadan kaldırıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede dere temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Saruhan mahallesinden geçen derede toplam 500 metrelik temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışmada dere tabanı ve kenarları temizlendi, derede biriken zararlı maddeler toplandı ve suyun akışı sağlıklı hale getirildi.

“Çalışmadan çok memnun kaldık”
Saruhan Mahalle Muhtarı İbrahim Anat, “MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından deremizin büyük bölümünde detaylı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışmadan çok memnun kaldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.


Güncel 15.05.2023 12:55:02 0
Anahtar Kelimeler: maski dere temizliklerine ara vermiyor

İlginizi Çekebilir

1

İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Hatay'da ziyaret ve incelemelerde bulundu

2

Antalya'da dünyaca ünlü mutfak şefleri Girit lezzetlerini tanıttı

3

Alanyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı

4

Adana'da sağanak nedeniyle çöken yolda bir araç zarar gördü

5

Mersin'de en çok geri dönüştürülebilir atık toplayan kişiye çeyrek altın verildi

6

Karsan 10 bininci minibüs modeli JEST'i üretti

7

Hatay'da bitkin bulunan karaca yavrusu bakıma alındı

8

AK Parti MKYM üyesi İsmail Kaya, Sumbas'ta ziyaretlerde bulundu

9

Petlas 2025 Türkiye Offroad Şampiyonası'nın ilk ayağı, Kahramanmaraş'ta başladı

10

Turizmciler ve esnaf, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tanıtıma katkısından memnun