Master şefler Selçuklu İlkokulu’nda yarıştı

Master şefler Selçuklu İlkokulu’nda yarıştı

Master şefler Selçuklu İlkokulu’nda yarıştı

Selçuklu İlkokulu’nda gastronomi şehri olan Afyonkarahisar’da kazanılan bu unvanı desteklemek amacıyla “Master Selçuklu” yarışması gerçekleştirildi.
Öğrenci başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Selçuklu İlkokulu’nun Müdürü Eralp Ekrem Geçe, gastronomi şehri olan Afyonkarahisar’da kazanılan bu unvanı desteklemek amacıyla öğrenci velileri arasında yemek yarışması düzenlediklerini söyledi.
Müdür Geçe, “Değerler Hareketi” çerçevesinde düzenledikleri “Master Selçuklu” yarışmasıyla öğrencilere geçmişten gelen kültüre sahip çıkılması ve daha ileriye götürülmesi farkındalığı kazandırmaya çalıştıklarını belirtti.
Öğrenci velileri, yarışmaya gönüllü olarak katılarak jüri üyelerine 37 yemek sunumu yaptı. Yarışma sonucunda Mihrace Tongül musakka yemeğiyle birinci olurken Şükran Günay ağzı açık ile ikinci, Hanife Yıldız Arnavut böreği ile üçüncü oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından Geçe, yarışmaya katılan velilere plaket, madalya ve katılım belgesi verdi.


Güncel 26.10.2022 10:15:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakalandı

2

TEB ile EBRD'den yeşil dönüşüm için 100 milyon avroluk anlaşma

3

Osmaniye’de kadın kooperatiflerine teknik gezi

4

Osmaniye'deki kazada ölen 3 kişi toprağa verildi

5

Uzm. Dr. Mürsel Koçer’den veda mesajı: Osmaniye sağlıkta tarihi bir dönüm noktasına ulaştı

6

Osmaniye'de trafik kazasında ölen karı kocanın cenazeleri toprağa verildi

7

Vodafone FLEX'ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları

8

Okulun atıl bahçesini açık hava sınıfına dönüştürüp çocuklara doğayı sevdirdi

9

Elmalı'da devlet hastanesine tıbbi cihaz desteği

10

LOreal Türkiye'nin Bilim Kadınları İçin programında ödüller sahiplerini buldu