Mattia Ahmet Minguzzi Kaykay Şampiyonası'nı Berke Dikişçioğlu kazandı

Mattia Ahmet Minguzzi Kaykay Şampiyonası

Mattia Ahmet Minguzzi Kaykay Şampiyonası'nı Berke Dikişçioğlu kazandı

İSTANBUL - Mattia Ahmet Minguzzi Kaykay Şampiyonası 1. Etap Ulusal Sıralama Yarışması'nda Red Bull sporcusu Berke Dikişçioğlu birincilik elde etti.

Redbull'dan yapılan açıklamaya göre, Bursa Osmangazi Belediyesi Sukaypark'ın ev sahipliği yaptığı etkinlikte, 10 ilden 90 erkek ve 13 kadın sporcu mücadele etti.

Organizasyonun erkekler sokak disiplini klasmanını, Red Bull sporcusu Berke Dikişçioğlu ilk sırada tamamladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dikişçioğlu, 15 yıldır düzenli olarak bu spora ilgi duyduğunu, hedefinin dünya şampiyonasında derece yapmak olduğunu belirtti.

Dikişçioğlu, "Türkiye'de çok fazla iyi kaykaycı arasında bu şampiyonluğa ulaşmak, benim için çok önemliydi. Bu şampiyonalarda hem kendimi geliştirmek hem de şampiyonluklar elde ederek asıl hedefim dünya şampiyonluğunda derece yapmaya doğru ilerlemek istiyorum. Ne mutlu bana ki bir kez daha Türkiye şampiyonu olmayı başardım." ifadelerini kullandı.



Spor 25.04.2025 19:04:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı