MAÜ’den ’Jet’ uygulama

MAÜ’den ’Jet’ uygulama

MAÜ’den ’Jet’ uygulama

Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde bulunan öğrenci ve mesai çalışanlarına büyük avantaj sağlayacak ’Jet Kart’ uygulaması için Halk Bankası AŞ Genel Müdürlüğü ile protokol imzalandı.
Mardin Artuklu Üniversitesinin öğrenci ve tüm personellerinin kullanabileceği akıllı kampüs kart projesi kapsamında Halk Bankası AŞ Genel Müdürlüğü ile imzalanan 5 yıllık protokolde, projenin yazılım ve donanımının Halk Bankası tarafından finanse edileceği belirtildi. ‘Jet Kart’ adını verdikleri akıllı kart sistemi ile üniversite öğrencilerinin ve personellerinin merkezi kampüs ve diğer yerleşkelerde almış oldukları yemek, barınma ve diğer hizmetlerin daha pratik ve şeffaf olması maksadıyla üniversitenin geleceğine yönelik yatırımların yapıldığını aktaran MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, üniversitenin gelişimine katkı sunacak her türlü projede diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, protokolün hayırlılara vesile olmasını diledi.
Sosyal mesafe ve temas olgularının önem arz ettiği bu dönemde imzalanan projenin önemine değinen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Bayar, Mardin Artuklu Üniversitesi olarak dijital platformda öğrenci ve personellerin daha iyi hizmet almalarını hedeflediklerini kaydederek, nakit para alışverişi olmaksızın dijital ortamda hizmet almanın ciddi anlamda şeffaflık sağlayacağını ve her türlü israfın da önüne geçileceğini ifade etti.
2021 yılı içinde faaliyete girmesi planlanan ‘Jet Kart’ın aynı zamanda öğrenci ve personel kimliği özelliğine de sahip olacağı vurgulandı.


Güncel 17.12.2020 17:29:36 0
Anahtar Kelimeler: maü’den ’jet’ uygulama

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

2

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

3

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

4

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

5

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

6

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

7

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

8

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

9

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

10

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak