Max Verstappen ve Alexander Albon, F1 araçları ile Hollanda caddelerinde tur attı

Max Verstappen ve Alexander Albon, F1 araçları ile Hollanda caddelerinde tur attı

Max Verstappen ve Alexander Albon, F1 araçları ile Hollanda caddelerinde tur attı

ISTANBUL (AA) - Formula 1 (F1) takimlarindan Red Bull Racing takiminin iki pilotu Max Verstappen ve Alexander Albon, F1 araçlari ile Hollanda'nin simge mekanlarini gezdi.

Red Bull'dan yapilan açiklamaya göre, 35 yil aradan sonra bu hafta ilk kez gerçeklestirilmesi planlanan ama yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini nedeniyle ertelenen Hollanda Grand Prix'si için Formula 1 takimlarindan Red Bull Racing'in farkli bir etkinlige imza atti.

Takimin iki pilotu Max Verstappen ve Alexander Albon, Zaandvoor Pisti'nde sonlanan Hollanda gezisine çikti. Rotterdam Limani'ndaki konteynirlardan baslayan yolculuga bir süre 2018 Dünya Motokros Sampiyonasi (MXGP) sampiyonu Red Bull sporcusu Jeffrey Herlings de eslik etti.

Herkese ülkesi Hollanda'dan bir parça gösterebildikleri için mutlu olduklarini belirten Max Verstappen, "Yarisamadigimiz bu süreçte hayranlarimiz için ortaya bir sey çikarmak harika oldu. F1 arabalarini normalde pistlerde görüyorsunuz ama biz karda ve kumda da harika isler yapiyoruz. Tabi ki güvenli ortam olusunca tekrardan yarismayi dört gözle bekliyoruz. Burada evimizde Hollanda Grand Prix'sini gerçeklestirmeye can atiyoruz. Umarim bu yil ya da ne zaman yarismak mümkün olacaksa bu yarisi gerçeklestirebiliriz." ifadelerini kullandi.

Red Bull Racing'in diger pilotu Alexander Albon ise organizasyon hakkinda, "Harika bir gezi oldu. Umarim herkes keyifle izler. Umarim sezon ne zaman tekrardan baslarsa taraftarlarimiz da bizim kadar hazir halde olurlar." degerlendirmesinde bulundu.




Bölgeden 8.05.2020 14:05:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

2

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

3

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu

4

Hatay'da sulama kanalına düşen çocuk yaşamını yitirdi

5

Adana'da arkadaşını bıçakla yaralayan zanlı tutuklandı

6

Hatay'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fener alayıyla kutlandı

7

Kahramanmaraş’ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

9

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Gökduman, makamını ortaokul öğrencisine devretti

10

Kozan'da huzur ve güven uygulaması yapıldı