MDOB, "Şen Dul" operetini yeniden sahneleyecek

MDOB,

MDOB, "Şen Dul" operetini yeniden sahneleyecek

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Franz Lehar’ın unutulmaz eseri “Şen Dul" opereti ile yeniden sahnede olacak.
Rejisörlüğünü Melih Öztürk’ün yaptığı eserin orkestra şefi Rustam Rahmedov ve Aytuğ Ülgen, koreografı Berna Turhan İleri, koro şefi ise Anıl Aydın’ın olacağı “Şen Dul” 15 Kasım 2022 Salı akşamı saat 20.00’de opera sahnesinde sanatseverlerle buluşacak.
Ölen kocasından kalan serveti nedeniyle çevresindeki erkeklerin gözdesi haline gelen Hanna Glawari seçimini kimden yana kullanacaktır? Dünya operet repertuvarının saheserleri arasında olan eserde Hanna Glawari’yi Şebnem Ağrıdağ Kışlalı, Danilo Danilovitsch’yi ise Zafer Erdaş canlandıracaklar.
MDOB Orkestrası, korosu ve bale sanatçılarının birlikte sahneleyeceği “Şen Dul" operetinin dekor tasarımı Adnan Öngün, kostümü Osman Şengezer, ışık tasarımı Tarı Deniz’e ait.


Güncel 14.11.2022 12:43:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

2

Habib-i Neccar Camisi'nde 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılında hatim duası yapıldı

3

Antalya'da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

4

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, depremlerin yıl dönümünde Osmaniye'de hatim duası yaptı

5

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, deprem şehitleri için dua etti

6

Osmaniye'de depremin 3’üncü yıldönümünde anma töreni ve ‘sessiz’ yürüyüş düzenlendi

7

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı

8

Adana'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

9

Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenler "sessiz yürüyüş"le anıldı

10

Burdur'daki itfaiye ekibi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı