MediaMarkt, ülke genelindeki tüm mağazalarını açtı

MediaMarkt, ülke genelindeki tüm mağazalarını açtı

MediaMarkt, ülke genelindeki tüm mağazalarını açtı

ISTANBUL (AA) - MediaMarkt Türkiye, bugün itibariyla ülke genelindeki tüm magazalarini yeniden açarken, "Güvenle yine birlikteyiz" sloganiyla müsteriler, çalisanlar ve magaza içinde birçok önlemi devreye aldi.

MediaMarkt Türkiye'den yapilan açiklamaya göre, Kovid-19 salginina karsi ülke genelindeki tüm magazalarini 22 Mart gecesi itibariyla kapatan MediaMarkt Türkiye, bu süre boyunca teknolojiseverlerin elektronik ürün ihtiyacini "mediamarkt.com.tr" ve çagri merkezinden karsiladi.

Bugünden itibaren ülke genelindeki tüm magazalarini tekrar açan MediaMarkt Türkiye, müsterilerine 12.00-20.00 saatlerinde hizmet verecek.

MediaMarkt Türkiye, çalisanlarinin ve teknolojiseverlerin sagligini koruyarak, onlarin elektronik ürün ihtiyaçlarini konforlu bir sekilde karsilayabilmek için de "Güvenle yine birlikteyiz" diyerek çesitli önlemler aldi. Bu önlemler çerçevesinde magaza içerisini tekrar dekore eden MediaMarkt Türkiye, aldigi tedbirleri ise müsterileri, çalisanlari ve magaza içi olmak üzere 3 farkli baslik altinda topladi.

Bu kapsamda magazada bulunabilecek müsteri sayisini, satis alaninin onda biri olacak sekilde sinirlandiran MediaMarkt Türkiye, açilis ve kapanis saatlerini, magaza giris ve çikis kapilarini ve alanlarini da bu dogrultuda tekrar düzenledi.

Maksimum müsteri sayisi magaza içerisindeki uyari panolariyla belirtilirken, çalisma saatleri ve saglik tedbiri uygulamalari da bu alanlarda bildiriliyor.

Öte yandan, magaza girislerine dezenfektanli paspas ve el dezenfektani, ayni sekilde reyonlara da el dezenfektani konuldu. Sosyal mesafe, demo ürün temizligi ve dezenfektan kullanimi için bilgilendirmeler yapilirken, çalisanlar araciligiyla da teknolojiseverlerin denemek isteyecegi demo ürünler dezenfekte ediliyor.

Tüm bunlara ek olarak magaza girisinden çikisina kadar tüm alanlara sosyal mesafenin korunmasina yönelik uyarilar konuldu.


- Ürünler gün içerisinde dezenfekte edilecek, temas edilen ürün hemen temizlenecek


MediaMarkt Türkiye, magaza içerisinde yer alan asansör veya yürüyen merdivenler için sosyal mesafenin korunmasina yönelik uyarilar bulunduracak. Tüm magazalar, sabah açilis öncesi, öglen ve aksam saatlerinde olmak üzere 3 kere temizlenecek. Magaza içerisindeki ürünler ise 2 saatte bir olmak üzere dezenfekte edilecek.

Ürünler, reyona yerlestirildikten sonra dezenfektanla temizlenecek ve temas edilen ürünlerin temizligi, temasin hemen ardindan gerçeklestirilecek. Alisveris arabalari da günde 3 kere temizlenecek. Bu süreçte teknolojiseverlere sunulan oyun alanlari gibi bazi imkanlara, hijyen gerekçesiyle bir süreligine ara verilecek.


- Ürün paketleri teslimat öncesi dezenfekte edilecek


MediaMarkt Türkiye, "mediamarkt.com.tr" ve çagri merkezinden hizmet etmeye devam edecek.

Internet sitesinden satilan ürünlerin magazadan teslim alinmasina da imkan taniyan MediaMarkt Türkiye, magazalarindaki "Internet Teslimat Noktasi"nda da gerekli tedbirleri uygulamaya koydu. MediaMarkt Türkiye, bu alanda da ürün paketlerine zarar vermeden, paketlerin dezenfekte edilmesini saglayacak.



Yurt Dünya 1.06.2020 14:05:38 0

İlginizi Çekebilir

1

ABD Adana Konsolosluğu önünde Gazze'ye destek için oturma eylemi

2

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi tutuklandı

3

Adana'daki denetimlerde ruhsatsız 2 bin 218 silah ele geçirildi

4

Hatay'da evin çatısında bulunan 2 baykuş yavrusu koruma altına alındı

5

Kumlu'da çöplük alanda çıkan yangın söndürüldü

6

Antalya Düşünce Platformu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'ı ziyaret etti

7

Mersin'de yatağa bağımlı 69 yaşındaki hasta, fizyoterapi desteğiyle iyileşiyor

8

Hatay Büyükşehir Belediyesi limanlarda denetim gerçekleştirdi

9

Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı bina kontrollü şekilde yıkıldı

10

Hatay'da öğrenci yurduna giren yılanı itfaiye ekipleri çıkarttı