Medicana Sivas’ta Genel Müdür değişikliği

Medicana Sivas’ta Genel Müdür değişikliği

Medicana Sivas’ta Genel Müdür değişikliği

Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürlüğü görevini bir süredir yürüten Ersan Biçkioğlu Genel Müdürlük görevini Dr. Osman Kara’ya devretti.
Ersan Biçkioğlu yapılan görev değişikliğiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “2015 yılından itibaren Medicana Sivas Hastanesi’nde genel müdür yardımcılığı ardından genel müdürlük görevini yürütmek, Sivas ve bölgesinde yaşayan insanların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için büyük ölçekli yapılan yatırımların yönetim sürecinde olmak gurur verici oldu. Göreve başladıktan sonra hekim ve tıbbi cihaz parkurunu, kapasiteyi yaklaşık 3 kat büyütmüş olduk. Bugüne kadar bu süreçte birlikte çalıştığımız şehir bürokrasisine, sivil toplum kuruluşlarına, hasta odaklı hizmet yarışında önde koşan hastane yöneticilerimize, tüm çalışma arkadaşlarımıza, paydaşlarımıza ve Sivas halkına kattıkları değerden dolayı teşekkür ederim. Osman Bey’in Medicana Sivas Hastanesi’nin hizmet çeşitliliğine ve kalitesine son derece katkı sağlayacağını düşünüyor tüm kalbimle başarılar diliyorum” dedi.
“İstanbul’da ki yeni görevinde başarılar diliyorum”
Medicana Sivas Hastanesi yeni Genel Müdürü Dr. Osman Kara, Ersan Biçkioğlu’na İstanbul’da ki yeni görevinde başarılar dilediğini belirterek,“ Ersan Bey yıllardır Sivas Medicana Hastanesi’nin değerli bir yöneticisi olarak hastaneye önemli kazanımlar sağlamış. Sivas ve bölgesine kaliteli, uluslararası düzeyde hizmet vermesinde büyük emek harcamış. Kendisine İstanbul’da ki yeni görevinde başarılar diliyorum. Medicana Sivas Hastanesi hasta odaklı düşünce yapısı ile Sivas ve bölgenin hizmetini karşılamak için tüm alanlarda kalitesini, kadrosunu, cihaz parkurunu her geçen gün artırarak dijital ve teknolojik değişime öncülük ederek yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu.


Güncel 26.08.2022 13:31:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı