Mehmetçiğin depremzedelere desteği sürüyor

Mehmetçiğin depremzedelere desteği sürüyor

Mehmetçiğin depremzedelere desteği sürüyor

Elazığ’da depreminden sonra sahada çalışmalara başlayan jandarma ekipleri, halen gelen taleplere göre depremzedelere hizmet etmeye devam ettiği bildirildi.
24 Ocak’ta meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedeleri diğer kurum ve birimler gibi yalnız bırakmayan İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, valilik koordinasyonunda çalışmalarını sürdürüyor. Gelen taleplere göre sahada çalışmalara devam eden jandarma ekipleri, kırsalda konteyner talebinde bulunan depremzedelere hem konteyner götürdüğü, hem de gıda ihtiyaçlarını aksatmadan takip ederek evlerine kadar ulaştırdığı kaydedildi.
Sahada çalışan ekiplerin ayrıca ziyaret ettiği ihtiyaç sahibi depremzede aileleri sık sık ziyaret ettiği, gerekli talepleri aldıktan sonra kurumlarla koordineli olarak ihtiyaçlarını giderdiği aktarıldı.


Güncel 4.09.2020 10:51:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

3

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

4

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

5

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

6

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

7

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

8

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

9

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

10

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti