Meksika’da 2 kız kardeş kanalizasyona düşerek öldü

Meksika’da 2 kız kardeş kanalizasyona düşerek öldü

Meksika’da 2 kız kardeş kanalizasyona düşerek öldü

Meksika’nın başkenti Mexico City’de akşam saatlerinde konsere giden 2 genç kız kardeş, üstü açık bırakılan bir kanalizasyona düşerek hayatını kaybetti.
Meksika’nın başkenti Mexico City’nin Iztacalco belediyesinde meydana gelen olayda, babaları ile birlikte konsere gittikleri öğrenilen 16 ve 23 yaşlarındaki Vanessa ve Brenda adlı 2 kız kardeşten biri akşam karanlığında fark edemeyerek üstü açık bırakılan 4 metre derinliğindeki kanalizasyona düştü. Ardından diğer kız da kardeşini kurtarmak için kanalizasyona girdi ancak her 2 kız kardeş de suyla dolu kanalizasyon çukurundan çıkamadı. Olay üzerine kızların babası çevreden bir halat bularak çocuklarına yardım etmek için kanalizasyona indi fakat suyun derin olması sebebiyle başarılı olamadı. İhbar üzerine bölgeye gelen acil yardım ekipleri kanalizasyonda genç kızların cansız bedenlerine ulaştı.
Bölgede yaşayan vatandaşlar, kanalizasyonun kapatılması için yetkililere haber verildiğini ancak ilgilenen olmadığını ifade ederken, bununla birlikte çevrede üstü kapatılmamış halde 4 tane kanalizasyon deliği bulunduğunu söyledi.
Mexico City Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.


Yurt Dünya 11.11.2022 22:52:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Finike'nin turuncu bahçelerinde portakal hasadı sürüyor

2

Burdur'da 2 tırın çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı

3

Üstün yetenekli öğrencilerin eğitim sürecinde doğru anlaşılması önem taşıyor

4

Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

5

Corendon Sport Talks'un konuğu Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özbek oldu

6

Alanya'da sağanak kırsal mahallelerde hasara yol açtı

7

Yıldız Holding'den Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi'ne destek

8

Mersin'de çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen kişi otele yerleştirildi

9

4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da başladı

10

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doru, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı