Melen Su Park’ta kamelya sayısı artıyor

Melen Su Park’ta kamelya sayısı artıyor

Melen Su Park’ta kamelya sayısı artıyor

Düzce Belediyesi, yaz aylarında çocukların ve yetişkinlerin vazgeçilmez mekanı olan Melen Su Park’a 5 yeni kamelya yapıldı.
Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Destek Hizmet Müdürlüğü, Melen Su Park’a yeni kamelyaların konulması için çalışma başlattı. Yaz aylarında mevcut lunapark ve oyun gruplarıyla şehrin en uğrak yerlerden biri olan Melen Su Park’ta piknik yapma imkanını da kullanmak isteyen Düzceliler için 5 yeni kamelya yapıldı.

Ateş yakmak yasak
Öte yandan Melen Su Park’ta mangal yapmak isteyenler için hazır mangallar bulunurken bazı vatandaşların ağaç kenarlarında çimenlerde mangal ateşi yakması da şikayet konusu oldu. Zemine zarar vermesi ve tehlike arz etmesi nedeni ile Melen Su Park’ta gelişi güzel ateş yakılmasının yasak olduğu ve ateş yakanlara ceza kesileceği de belirtildi.


Güncel 5.08.2022 12:36:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıklar belediye ekiplerince toplandı

2

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı

3

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Sergei Butckikh'den tatbikat değerlendirmesi:

4

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

5

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

6

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

7

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

8

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

9

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

10

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi