Melisa Ercan, Avustralya’da şampiyon

Melisa Ercan, Avustralya’da şampiyon

Melisa Ercan, Avustralya’da şampiyon

Milli tenisçi Melisa Ercan, Avustralya’da düzenlenen j300 Traralgon finalinde Rus raket Mirra Andreeva’yı genel tabloda 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Geçmiş yıllarda Iga Swiatek, Monica Puig, Timea Babos, Clara Tauson gibi isimlerin şampiyon olduğu, Avustralya Açık Gençler turnuvası öncesi önemli bir turnuva niteliğindeki J300 Traralgon’da Melisa Ercan adını şampiyonlar arasına yazdırdı.
17 yaşındaki milli tenisçi Melisa Ercan, Avustralya Açık Gençler turnuvası öncesi önemli bir turnuva niteliğindeki J300 Traralgon finalinde ITF gençler 23 numarası Rus raket Mirra Andreeva’yı 2-6, 6-3, 6-4’lük setlerle mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Bir başka milli tenişçi Atakan Karahan ise J300 Traralgon turnuvasında çeyrek finale kadar yükseldi. Melisa Ercan ve Atakan Karahan 22 Ocak’ta başlayacak Avustralya Açık Gençler turnuvasında mücadele edecek.


Spor 21.01.2023 11:13:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Multinet Up şirketlere yılbaşı için esnek hediye çözümleri sunuyor

2

Kumluca'da "Şarkılardan anılara yolculuk" konseri düzenlendi

3

Adana'da 22 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

4

Hasanbeyli’de lahana hasadı yapıldı

5

Osmaniye’de çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtıldı

6

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İnsan Hakları Günü etkinliği yapıldı

7

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

8

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

9

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

10

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı