Mercedes Kadir Filmi için senaryo hazır

Mercedes Kadir Filmi için senaryo hazır

Mercedes Kadir Filmi için senaryo hazır

Bir süre önce hayatını kaybeden ‘Mercedes Kadir’ lakaplı Fatih Kaydı’nın hayatını beyaz perdeye taşımak için ilk adım atıldı. Senaryosu yazılan filmde Mercedes Kadir’i oynayacak isim ise halk tarafından seçilecek.
Malatya’da Mercedes sandığı yaklaşık 3 metre uzunluğundaki tahtasının üstünde tüm gün Malatya’yı dolaşan ve halk arasında ‘Mercedes Kadir’ olarak tanınan Fatih Kaydı’nın geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetmesi sevenlerini derinden üzmüştü.
Vefatı sonrası birçok siyasi ve bürokratın da taziye mesajı yayımladığı Kaydı’nın hayatının beyaz perdeye taşınması için de girişimler başladı. Malatyalı yönetmen Gani Rüzgar Şavata, Mercedes Kadir’in hayatını çekmek için hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
Filmin senaryosunun hazır olduğunu ifade eden Şavata, Mercedes Kadir rolünü oynayacak ismin ise seçilme aşamasında olduğu ifade etti. Yakın zamanda bir anket düzenleyerek Mercedes Kadir rolünü oynayacak oyuncunun halk tarafından seçilmesini sağlayacaklarını belirten Şavata, Şafak Sezer, Cem Yılmaz, Ata Demirel, Ersin Korkut ve Onur Buldu isimlerinin anket ile oylamaya sunulacağını dile getirdi.
Sanat yönetmenliğini Yaşar Akoğlu’nun yapacağı filmin senaryosunun Hakan Büke tarafından yazıldı. Fatih Kaydı’nın hayatının büyük bir kısmına değinilecek olan filmin biyografi türünde beyaz perdeye aktarılacağı açıklandı.


Güncel 17.06.2020 17:44:18 0
Anahtar Kelimeler: mercedes kadir filmi için senaryo hazır

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi