Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’ndan Başkan Pekmezci’ye ziyaret

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’ndan Başkan Pekmezci’ye ziyaret

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’ndan Başkan Pekmezci’ye ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak için Bayburt’a gelen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundu.
Bayburt Belediyesi Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk ile belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Pekmezci, Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’nu Bayburt’ta ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek belediye tarafından yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Kavcıoğlu ise, baba ocağı Bayburt’ta bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek Başkan Pekmezci’ye çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’na ziyaret anısına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Kavcıoğlu’nun Bayburt Belediyesi Şeref Defterini de imzaladığı ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.


Güncel 15.07.2022 15:33:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi