Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosuna tam not

Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosuna tam not

Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosuna tam not

Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosu, İzmir’de düzenlenen ‘İzmir Çok Sesli Korolar Festivali’nde kendisine hayran bırakarak ‘Çok Sesli Halk Müziği Yorumlama’ ödülüne layık görüldü. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, festivale katılarak hem Merkezefendi Belediyesi’ni hem de Denizli’yi temsil eden koroya başarılarından dolayı teşekkür etti.

Çok sesli koro müziğini özendirmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Polifonik Korolar Derneği İzmir Şubesi işbirliği ‘İzmir Çok Sesli Korolar Festivali’ düzenlendi. Okullar, dernekler ve belediyeler tarafından kurulan 75 farklı koronun, 2 bin 600 koristin katıldığı festivalde Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosu da sahne aldı. Birbirinden değerli eserleri seslendiren Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosu sanatseverlerden tam not aldı. Değerlendirme kurulu ve dinleyicilerin beğenisini kazanan Sevgi Utma yönetimindeki Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Korosu, ‘Çok Sesli Halk Müziği Yorumlama’ ödülüne layık görüldü.

“Koromuzu Türkiye’ye tanıtacağız”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz ve sanatseverlerden büyük ilgi gören Merkezefendi Belediyesi Çok Sesli Koromuz, İzmir’de düzenlenen ‘İzmir Çok Sesli Korolar Festivali’ne katılarak bizleri en iyi şekilde temsil etti. Büyük bir emek ve çalışmanın getirdiği başarıyı tüm sanatseverler olarak takdir ediyoruz. Birbirinden değerli sanatçılarımızdan oluşan koromuzu tüm Türkiye’ye tanıtmak istiyoruz. Sanata, sanatçıya ve kültüre desteklerimiz her zaman devam edecek. Başarılarından dolayı koromuzu kutluyorum” diye konuştu.


Güncel 16.05.2022 15:20:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Camide çocuk sesi, ramazan neşesi" projesi kapsamında 250 çocuğa ödül verildi

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "Çocuk gülerse dünya güler" iftar programına katıldı

3

Adana'da şarampole yuvarlanan otomobildeki 4 kişi yaralandı

4

Osmaniye'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

5

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay'da iftar programında konuştu:

6

Antalya'da ölü caretta caretta sahile vurdu

7

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

8

Isparta'da tarihi Ulu Cami, bayram namazıyla yeniden ibadete açılacak

9

GÜNCELLEME - Mersin'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanan kadın yaşamını yitirdi

10

Adana'da devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı