Mermer cilasını su sanıp içen kadın hayatını kaybetti

Mermer cilasını su sanıp içen kadın hayatını kaybetti

Mermer cilasını su sanıp içen kadın hayatını kaybetti

İzmir’in Selçuk ilçesinde bir otelde çalışan genç kadın, pet şişe içerisinde su sandığı mermer cilasını içerek fenalaştı. Hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, 27 Aralık Pazartesi akşamı, Selçuk ilçesinde bulunan bir otelde meydana geldi. İddiaya göre otelin Halkla İlişkiler biriminde çalışan Özde Çivici (31), çalıştığı otelde düzenlenecek yılbaşı balosunun tanıtım broşürlerini dağıtmaya çıktı. Bir süre sonra oteldeki odasına giren Çivici, burada pet su şişesi içerisindeki maddeyi su sanarak içti. Bir anda fenalaşan genç kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Çivici, hayatını kaybetti.

Su şişesi ile yan yanaymış
Özde Çivici’nin vefat haberini alan ailesi ve çalışma arkadaşları yasa boğulurken, otel içerisinde polis ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede içerisinde su olan ve mermer cilası bulunan pet şişenin yan yana durduğu belirlendi. Mermer cilasını su sanarak içen kadının organlarının büyük hasar gördüğü öğrenildi.

Olayda ihmal iddiası
Öte yandan Çivici’nin ölümünün ardından olayda ihmali bulunduğu öne sürülen mermer ustası ve bazı çalışanların ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Yurt Dünya 29.12.2021 12:14:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

2

Hatay'da takla atan otomobildeki bebek öldü

3

"Narenciye Mevsimi" sergisi, Mersin'de sanatseverlerle buluştu

4

Hatay'da evde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

5

Mersin'de iki katlı ev yangında kullanılamaz hale geldi

6

Mersin'de kardan kapanan yolları açma çalışmaları sürüyor

7

Mersin'de cipin cami duvarına çarpması kamerada

8

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

9

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

10

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi