Mersin’de AK Parti İl Başkanlığınca temayül yoklaması yapıldı

Mersin’de AK Parti İl Başkanlığınca temayül yoklaması yapıldı

Mersin’de AK Parti İl Başkanlığınca temayül yoklaması yapıldı

AK Parti Mersin İl Başkanlığınca, 14 Mayıs’taki milletvekili genel seçiminde aday belirleme işleminin ilk ayağı olan temayül yoklaması yapıldı.
Toroslar ilçesindeki Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen temayül yoklamasında, milletvekilliğine talip olan 123 aday adayı için dijital ortamda oy kullanıldı. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk ve Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile Mersin İl Başkanı Adem Aldemir’in de katıldığı programda, yaklaşık 2 bin üye, aday tercihini elektronik ortamda yaptı.
81 ilde eş zamanlı yapılan temayül yoklamasından çıkacak sonuçların, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulan ve 27 Mart’ta çalışmaya başlayacak alt komisyonlara sunulacağı bildirildi.


Politika 25.03.2023 18:29:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

2

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

5

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

6

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

7

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

8

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ev temizliği ve kuaför hizmetleri sürüyor

10

Antalya'da dalgıçlar su altında kitap okudu