Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı

Mersin

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla yakalanan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı

MERSİN - Mersin'de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldıklarını beyan eden vatandaşların şikayeti üzerine çalışma başlatıldı.

Telefonla aradıkları kişileri "kimlik bilgileriniz terör örgütlerinin eline geçti" yalanıyla kandıran zanlılardan M.B, polis ekiplerinin operasyonunda yakalandı.

Daha önce benzer 6 suça karıştığı tespit edilen M.B'nin ifadesi üzerine şüpheliyle hareket ettikleri belirlenen M.Y.A. (25), C.S. (21) ve F.O. (27) da gözaltına alındı.

Zanlıların üst aramasında ve evlerinde yapılan aramada müştekilere ait 260 gram altın, 31 bin 200 dolar ve 5 bin lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.B, C.S. ve F.O, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, M.Y.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Yurt Dünya 27.09.2025 16:53:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Terminal Kadıköy'e "Özellikli İşletme Ödülü"

2

Osmaniye’de çiftçilere 61 bin 106 adet sertifikalı zeytin fidanı dağıtıldı

3

Jandarmadan öğrencilere mesleki tanıtım ve şehit ailesine ziyaret

4

Mersin'de sigara kaçakçılığı operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

5

Osmaniye’de 89 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

6

Osmaniye’de 35 yıllık öğretmen Eray Akdağ’a duygusal veda

7

Roche ile Sağlıkta Tanı Buluşmaları etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

8

Mersin'de trafolardan bakır kablo çaldığı öne sürülen 2 şüpheli tutuklandı

9

Antalya'da bir işçiye işkence yaptıkları iddia edilen 4 sanığa hapis cezası

10

Mersin'de rüzgarın etkisiyle devrilen ağaç seyir halindeki 3 araca zarar verdi