Mersin'de drift yapan sürücüye 51 bin 649 lira ceza verildi

Mersin

Mersin'de drift yapan sürücüye 51 bin 649 lira ceza verildi

MERSİN - Mersin'in Anamur ilçesinde, drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücüye 51 bin 649 lira ceza kesildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sürücüsü drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren ve çevreyi rahatsız eden bir otomobile ait görüntülerinin sosyal medyada yayılması üzerine çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasından plakası tespit edilen otomobil ekiplerce yakalandı.

Ekipler, daha önce aynı suçtan ehliyetine el konulan sürücüye, drift yapmak, ehliyetsiz araç kullanmak ve abartılı egzozdan toplam 51 bin 649 lira ceza yazdı.

Otomobil trafikten men edildi, sahibine de sürücü belgesi bulunmayan kişiye araç kullandırmaktan 12 bin 977 lira ceza uygulandı.

Sürücünün ehliyeti, son 5 yıl içinde aynı kural ihlalini yapması nedeniyle daimi olarak iptal edildi.



Yurt Dünya 18.09.2024 14:32:35 0

İlginizi Çekebilir

1

TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz Hatay'da öğrencilerle buluştu

2

Adana'da 2 çocuğunu öldüren baba intihar etti

3

Mersin'deki Rum Ortodoks Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı

4

Hatay'da Ortodoks kiliselerinde Noel ayini düzenlendi

5

Isparta'da sis etkili oldu

6

Burdur'da yaralı halde bulunan vaşak, tedavi altına alındı

7

Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan öğretmenin cenazesi Mersin'de defnedildi

8

Osmaniye'de özel spor tesisleri denetlendi

9

ŞOK Marketler pestisit kontrolü için laboratuvar kurdu

10

Türk Ticaret Bankası'nın Antalya şubesi hizmete açıldı