Mersin’de haftanın öğretmeni seçildi

Mersin’de haftanın öğretmeni seçildi

Mersin’de haftanın öğretmeni seçildi

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, alanında oluşturduğu fark ve eğitime sunduğu katıklar ile projeleri sayesinde haftanın öğretmeni olarak seçilen Mezitli 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Türkçe öğretmeni Lütfiye Derinöz’e plaket verip, kitap hediye etti.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, her hafta yürüttükleri başarılı ve örnek nitelikteki çalışmalarla görev yaptıkları ilçelerince belirlenen haftanın öğretmenini makamında ağırlamaya devam ediyor. Bu haftanın öğretmeni ise alanında oluşturduğu fark, eğitime sunduğu katkılar ve proje çalışmaları ile Mezitli 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Lütfiye Derinöz oldu.
Başarısından dolayı Derinöz’e plaket verip, kitap hediye eden Koca, "Yürüttüğü özverili ve örnek nitelikteki çalışmalar ve projelerle mesleğimizi yükselten, evlatlarımıza yol gösterici olan öğretmenlerimizi ağırlamaktan kıvanç duyuyoruz. Eğitime sunduğunuz katkılardan dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını temenni ediyorum" dedi.


Güncel 17.01.2023 12:21:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

2

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

3

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

4

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

5

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

6

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

7

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

8

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında

9

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

10

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti