Mersin'de oto yıkamacıda 4 gencin cesedi bulundu

Mersin

Mersin'de oto yıkamacıda 4 gencin cesedi bulundu

MERSİN - Mersin'in Toroslar ilçesindeki bir oto yıkamacıda 4 gencin cesedi bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Osmaniye Şehit Burak Yılmaz Polis Merkezi ekipleri, arkadaş olan çocuklarına ulaşamayan ailelerin ihbarı üzerine Sağlık Mahallesi'ndeki oto yıkamacıya gitti.

İş yerine giren ekipler, çalışır vaziyetteki otomobilin içerisindeki dükkan sahibi Arda G. (22) ile arkadaşları Yiğithan U. (25) ve Abdulvahit B'nin (24) yanı sıra lavabo önündeki Batuhan A'nın (18) yaşamını yitirdiğini belirledi. Ekipler, iş yerindeki bir köpeğin de telef olduğunu tespit etti.

Oto yıkamacıdaki incelemede, uyuşturucu içiminde kullanılan aparatlar ve tabanca ele geçirildi.

İlk tespitlere göre vücutlarında ateşli silah yaralanması bulunmayan gençlerin cenazeleri, incelemenin ardından Mersin Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Darabası kapalı olan iş yerinde uyuşturucu kullanımı veya egzoz gazı zehirlenmesi nedeniyle yaşamlarını yitirdikleri değerlendirilen gençlerin kesin ölüm sebebi, otopsi sonucu belirlenecek.

Öte yandan, yaşamını yitiren gençlerden ikisinin, park halindeki otomobili oto yıkamacının içerisine sürmeleri güvenlik kamerasınca görüntülendi.



Yurt Dünya 30.06.2025 15:36:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yüksek nem ve sıcaktan bunalanlar sahilleri doldurdu

2

Hatay'da nakliye dolandırıcılığı iddiasıyla yakalanan 5 zanlıdan 3'ü tutuklandı

3

Akseki Şahinler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kayıt yaptıranlara burs ve pansiyon desteği

4

Antalya'da sahilde fenalaşan genç kaldırıldığı hastanede öldü

5

Mersin'de kamyonla çarpışan motosikletteki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

6

Yeşilay'ın Akseki temsilcisi Vahit Hamdi Öz oldu

7

İskenderun'da açık hava sinema etkinliği düzenlendi

8

Hatay'da kumar oynayan 4 kişiye 36 bin 988 lira ceza

9

Hatay İtfaiyesinin kapasitesi yeni yatırımlarla artırılacak

10

MHP Tufanbeyli İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi göreve başladı