Mersin'de "stokçuluk" ve "fahiş fiyat" denetimi yapıldı

Mersin

Mersin'de "stokçuluk" ve "fahiş fiyat" denetimi yapıldı

MERSİN - Mersin'in Akdeniz ilçesindeki marketlerde, "stokçuluk" ve "fahiş fiyat" uygulamalarına karşı denetim yapıldı.

Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kaymakamlık, Ticaret İl Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, zincir ve yerel marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Reyonlardaki kontrollerde 5 litrelik yağların az veya hiç olmadığını tespit eden ekipler, bunun üzerine işletmelerin depolarını inceledi.

İncelemede, sıvı yağ stokladıkları ve bu ürünlerde fahiş fiyat uyguladıkları belirlenen marketlere Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince cezai işlem uygulandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, denetimlerin süreceğini belirterek, "Hiç kimsenin stokçuluk yapmasına ve fahiş fiyatlarla vatandaşı mağdur etmesine asla müsaade etmeyeceğiz." ifadesini kullandı.



Bölgeden 10.03.2022 12:23:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı