Mersin'de tatilciler tekne turlarıyla mavi koylarda serinliyor

Mersin

Mersin'de tatilciler tekne turlarıyla mavi koylarda serinliyor

MERSİN - Mersin'de hava sıcaklıklarının artmasıyla tekne turlarına ilgi gösteren tatilciler, Akdeniz'in masmavi koylarında denizin tadını çıkarıyor.

Hava sıcaklığının 31, nem oranının yüzde 72'e ulaştığı kentte vatandaşlar ve turistler, sahil bölgelerinde vakit geçiriyor.

Silifke ilçesindeki Taşucu Limanı'ndan, hem denize girmek hem de eğlenmek isteyenler için Akdeniz'in farklı koylarına tekne turları düzenliyor.

Limandan kalkan teknelere binen yerli ve yabancı turistler, Tisan, Boğsak, İncekum ve Eğribük koyları ile Dana Adası gibi turizm merkezlerini görme imkanı buluyor.

Tatilciler, teknelerin mola verdiği mavi koylarda denize girerek serinliyor.

Eğribük koyunda denize giren tatilcilerden Sebahattin Gümüş, AA muhabirine, turlara katılarak koyları gezdiklerini söyledi.

Mersin'in eşsiz güzelliklere sahip olduğunu anlatan Gümüş, "Sıcak havalardan çok bunalmıştık. Yat turları sayesinde hem serin koylarda yüzme imkanı bulduk hem de Akdeniz'in güzelliklerini seyretmeye şansı yakaladık." diye konuştu.



Eğitim 5.07.2023 19:02:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'daki Çorumlu İş İnsanları iftarda bir araya geldi

2

Alanya'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü

3

Mersin'de denizi kirleten gemiye 13 milyon 187 bin lira ceza kesildi

4

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar Hatay'da öğrencilerle iftar yaptı

5

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 5 araçta hasar oluştu

6

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy iftar programına katıldı

7

Basketbol: 14 Yaş Altı Anadolu Şampiyonası

8

Alanya'da otelde çıkan yangın söndürüldü

9

Antalya'da devlet korumasındaki 10 çocuk koruyucu aileleriyle buluştu

10

Manavgat'ta minik ellerden örnek dayanışma