Mersin'de yaşlıların evlerindeki arızalar belediye ekiplerince yapılıyor

Mersin

Mersin'de yaşlıların evlerindeki arızalar belediye ekiplerince yapılıyor

MERSIN (AA) - Mersin Büyüksehir Belediyesi, yaslilarin evlerindeki arizalarin giderilmesine yönelik çalisma baslatti.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, ekipler, gelen istek dogrultusunda yaslilarin evlerindeki küçük çapli arizalari onarmaya basladi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Büyüksehir Belediyesi Evde Bakim Hizmetleri görevlilerinden Ismail Günes, yasli vatandaslarin yasamlarini kolaylastirmak için her ayrintiyi düsündüklerini belirtti.

Yaslilari günlük olarak aradiklarini aktaran Günes, "Yeni hizmetimiz, evde mini onarim. Onlarin evlerinde olan musluk arizalarini, küçük elektrik arizlarini, küçük boyama islerini evlerine gidip yapiyoruz. Yasam alanlarinin kalitelerini artirmak amaciyla onlara hizmet veriyoruz." ifadesini kullandi.

Evde Bakim Hizmetlerinden yararlanan Savas Ballikaya ise uygulamadan memnun olduklarini belirterek emegi geçenlere tesekkür etti.



Yurt Dünya 30.11.2020 17:50:22 0

İlginizi Çekebilir

1

TEMSA 2026'nın ilk Maraton otobüs teslimatlarını gerçekleştirdi

2

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

3

Alanyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

4

Mersin'de inşaat şantiyesinde beton blokların devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı

5

Mersin'de "Lamekan Çiniler" sergisi açıldı

6

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Adana'da gençlerle bir araya geldi:

7

Akdeniz Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi'nin sahilini temizledi

8

Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Kick Boks Şampiyonası Osmaniye'de başladı

9

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Hatay'da konuştu:

10

Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden sonra 10 sağlık tesisi hizmete girdi