MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER, OTOMASYON VE METAL İŞLEME FUARINDA

MESLEK LİSELİ ÖĞRENCİLER, OTOMASYON VE METAL İŞLEME FUARINDA

Osmaniye'den bir grup meslek liseli öğrenci, Bursa Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Robotik Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı ile  Elektrik, Elektronik ve Makine Otomasyonu Fuarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Tüyap Bursa Fuar ve Kongre Merkezindeki etkinliğe katılan  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik öğrencileri ve Yolbulan Mesleki ve Anadolu Lisesi öğrencilerine, meslek lisesi öğretmenleri eşlik etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Geleceğim Mesleğim” temasıyla uygulanan faaliyetler kapsamında düzenlenen fuar gezisine meslek liseli 25 öğrenci ve 5 öğretmen katıldı.

Öğrenciler, hidrolikten pnömatiğe, sac işleme teknolojilerinden kalıp yan sanayisine, iş güvenliğinden makine otomasyonuna kadar geniş ürün grubu ile dikkat çeken fuarlar alanındaki stantları ziyaret ederek bilgi edindiler.

Meslek liseliler, kendilerine bu imkanı sağlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, DOĞAKA ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 3.12.2019 14:26:00 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası