Metro Türkiye'den 30'uncu yıla özel büyük hediye kampanyası

Metro Türkiye

Metro Türkiye'den 30'uncu yıla özel büyük hediye kampanyası

ISTANBUL (AA) - Metro Türkiye, 30'uncu kurulus yil dönümüne özel olarak müsterilerine BMW 320I First Edition Sport Line 2020 model otomobil ve birçok hediye kazanma sansi sundugu bir çekilis kampanyasi baslatti.

Metro Türkiye'den yapilan açiklamaya göre, 19 Kasim'da baslayan ve 6 Ocak'a kadar sürecek kampanya kapsaminda KDV hariç 300 liralik alisveris yapan tüm Metro Kart sahipleri, çekilise katilma hakki kazanabilecek.

Çekilis sonucunda bir kisiye BMW 320I First Edition Sport Line 2020 model otomobil, 70 kisiye iPhone 11 64 GB ve yine 70 kisiye LG 140 Ekran 4K UHD Smart TV hediye edilecek.


- Metro Türkiye 30'uncu yilini restoranlara verdigi destekle kutlamaya devam ediyor


Metro Türkiye, hem tüketicilere hem de restoran müsterilerine özel bir çek kampanyasi da düzenliyor. Tüm Metro Türkiye müsterileri, kampanyaya kayit olduktan sonra yapacaklari ikinci KDV hariç 300 liralik alisverislerinde, tek sefer olacak sekilde 50 liralik çek kazaniyor. Tüm müsteriler bu çeklerini 15 Subat 2021'e kadar www.metroisinmutfaginda.com sitesinde yayinlanan listede yer alan 23 farkli ildeki 400'e yakin restoranda paket servis ve gel-al hizmeti de dahil olacak sekilde kullanabiliyor. Web sitesinde yer almayan profesyonel müsteriler de yine listedeki restoranlarda ya da Metro magazalarinda bu çekleri kullanabilecek.

Ayrica müsteriler kampanya ile kazandigi 50 liralik çeki web sitesinde yer alan restoranlarda harcadiklarinda restoran sahipleri de ayni degerde hediye çeki kazanmis sayiliyor ve çekleri Metro Türkiye magazalarinda yapacaklari alisverislerde kullanabiliyor.

Metro Türkiye, bu çek kampanyasi sayesinde alinan son önlemlerle paket servise geçen isletmelerin islerine devam etmelerine katkida bulunmaya devam edecek.


- "Müsterilerimize destek olmak için bu kampanyayi hayata geçirdik"


Açiklamada görüslerine yer verilen Metro Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Sinem Türüng, sunlari kaydetti:

"Türkiye'de faaliyet göstermeye basladigimiz 1990 yilindan bu yana tüketiciler için güvenilir alisverisin adresi olmak için çalisiyoruz. Kovid-19 nedeniyle tüm dünya olarak zorlu bir dönemden geçerken müsterilerimiz için birçok proje ve uygulamaya imza attik. Pandemiye karsi alinan yeni önlemler sebebiyle paket servise geçen restoran müsterilerimizin yaninda olmak üzere hediye kampanyamiza onlari da dahil ettigimiz farkli bir kurgu da ekledik. 30'uncu yilimizi hem tüm müsterilerimize farkli hediye seçenekleri sunarak hem de bu kampanyayi restoranlarda da alisveris yapilabilecek sekilde tasarlayarak herkesin birbirine destek olabilecegi bir sekilde kutlamak istedik."


- Hem profesyoneller hem tüketiciler Metro Kart sahibi olabiliyor


Müsterilerin kazandiklari çekilis hakkindan faydalanabilmeleri için www.metroisinmutfaginda.com sitesinde yer alan kampanya katilim formunu bir kereye mahsus olmak üzere doldurmalari gerekiyor. Metro Kart sahibi olmayan müsteriler ise yine KDV hariç 300 lira ve üzeri tutarindaki alisverisleri sonrasinda kart çikararak yaptiklari alisverisler ile kampanyaya kayit olabilecek.

Bireysel müsteriler Metro magazalari girisinde bulunan kiosktan, magazalarin müsteri girislerindeki danisma alanindan, Metro Türkiye mobil uygulamasindan, www.metro-tr.com adresinden ve 444 50 40 çagri merkezini arayarak da kayit olabiliyor. Profesyonel müsteriler ise müsteri girislerindeki danismadan, web sitesi ve Metro Türkiye mobile uygulamasi üzerinden ticari kart çikarabiliyor.




Yurt Dünya 24.11.2020 13:37:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da refüje çarpan motosikletteki 2 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta kayıp 4 yaşındaki çocuğun öldürüldüğü belirlendi

3

Isparta'da türbeden hırsızlık yapan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı

4

Almanya'dan gönderilen oyuncaklar, Hatay'da depremzede çocuklara ulaştırıldı

5

RTÜK Başkanı Şahin, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

6

Erdemli'de Uçurtma Şenliği düzenlendi

7

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

8

Hatay'da depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan'da unutulmadı

9

Serik’te atık toplama aracı yandı

10

İl Milli Eğitim Müdürü Tevke, makam koltuğunu görme engelli öğrenciye devretti