Mevlüt Coşkun: Devletin Memurları Ticari Faaliyetlere Aracılık Yapamaz

Mevlüt Coşkun: Devletin Memurları Ticari Faaliyetlere Aracılık Yapamaz

Mevlüt Coşkun: Devletin Memurları Ticari Faaliyetlere Aracılık Yapamaz

Dörtyol'da tarım sektöründe faaliyet gösteren Coşkun Tarım İşletmecisi Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun hasat sezonu ile ilgili açıklama yaptı.

Ziraat Yüksek Mühendisi Mevlüt Coşkun; "Bölgemizde erkenci çeşitlerle birlikte hasat başlamış bulunmakta. Her ne kadar erken hasat tasvip etmediğimiz bir şeyde olsa başladı. Hasadımızın bereketli geçmesini temenni ediyorum. Üretici oldukça sıkıntılı günler geçirirken inşallah bundan sonra oluşacak piyasa üreticimizin yüzünü güldürecektir." derken çiftçilerimizi bazı konularda da uyardı.

Coşkun sözlerine "2021 yılı hasat dönemi sebebi ile çiftçilerimizi özellikle bazı konularda uyarmak istiyorum. Narenciyede ruhsatı olmayan her türlü ilaç kalıntısında kesin cezai işlem uygulanacaktır. Ben İlçe Tarım Müdürlüğünde Mühendis olarak çalışıyorum. Siz kafanızı yormayın hallederim gibi afaki sözlerle sizleri yanıltmaya çalışan bayi veya gizli bayilere itimat etmeyin.Zira bakanlık personelliği vasfı kullanılarak zirai ürün satışı yönlendirmesi başlı başına bir suçtur. Ve bu suçu isleyenlerle ilgili gerekli mücadeleyi yapmakda biz serbest çalışan mühendislerin aslı görevidir. Devletin memurları ticari faaliyetlere aracılık yapamaz.Devlet adına arazi gezip kendi bayisine ilaç almaya yönlendiren bazı mühendis arkadaşlarımızı tespit edip İlçe Tarım Müdürümüz, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanımız,Tarım İl Müdürümüzle paylaştık ve pazartesi günü itibari ilede Ankara’da ilgili daire başkanlarımızla konuyu paylaşmak amaçlı randevularımızı oluşturduk. Kangren olan bu suistimal durumunu ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.



Bölgeden 6.09.2021 13:16:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

2

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak

3

Antalya'da "Sürdürülebilirlik Akademisi" çalışmaları başladı

4

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

5

Adana'da Seyhan Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi tanıtıldı

6

Prometeon 2025 Dakar şampiyonu Macik ile işbirliğini yeniledi

7

Karmod'dan İngiltere'ye özel hazır konteyner ofis

8

Oyuncu Levent Özdilek'in annesinin cenazesi Mersin'de defnedildi

9

Burdur Valisi Bilgihan Gölhisar'da köyleri ziyaret etti

10

Yeniköy Kemerköy Enerji'nin ağaçlandırma çalışmalarına OGM'den takdir belgesi