MHK Hakem Eğitimcisi Semineri İstanbul’da yapıldı

MHK Hakem Eğitimcisi Semineri İstanbul’da yapıldı

MHK Hakem Eğitimcisi Semineri İstanbul’da yapıldı

MHK Hakem Gelişim Programları arasında yer alan ve "Her ilde bir eğitimci projesi" kapsamında gerçekleştirilen "eğitimcinin eğitimi" semineri İstanbul’da yapıldı.
MHK ve Futbol Gelişim Direktörlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen eğitim FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or ve TFF Hakem Gelişim Danışmanı Burçin Keskin tarafından yürütüldü. "Etkili Sunum Teknikleri" ve "Yetişkin Eğitimi" konularında Dr. Erden Or’un verdiği eğitimin yanı sıra Burçin Keskin tarafından katılımcılara "Hakem Eğitimcisinden Beklentiler" aktarıldı.
Eğitimler sırasında interaktif yaklaşım, görsel kullanımı ve eğitimcinin hakemlere yaklaşımı üzerinde duruldu. Grup çalışmaları ve grup sunumları ile tamamlanan ilk günün sonunda katılımcılar bireysel sunumlarını hazırladı. Toplantının ikinci gününde katılımcılar hazırladıkları sunumları yaparken, değerlendirmeye tabi tutuldu. Başarılı bulunan katılımcılar illerinde hakem eğitimcisi olarak görev alacaklar.
Seminerin kapanışında, MHK PMİK Üyesi Mahmut Çetiner bu projenin öneminin altını çizerken, bu eğitimler ile illerdeki eğitim çalışmalarının gelişerek hız kazanacağını ifade etti.


Spor 1.10.2021 16:45:47 0

İlginizi Çekebilir

1

DTİK'in Almanya Çalıştayı Antalya'da düzenlendi

2

Adana'da yaya geçidinde motosikletin çarptığı bebek arabasındaki bebek hayatını kaybetti

3

Sudaki delil avcıları Akdeniz'de zorlu eğitimden geçti

4

Yeniden inşa edilen Habib-i Neccar Camisi'nde 3 yıl sonra ramazan coşkusu yaşanacak

5

Devlet desteğiyle mobilya atölyesi kuran kadın girişimci işini büyütmenin hayalini kuruyor

6

Kahramanmaraş'ta yıllar sonra su tutan Gavur Gölü kuş sesleriyle yeniden canlandı

7

Şef Akkor'a göre yöresel yemeklere ilginin temelinde "özlem ve sağlık" var

8

Manavgat'ta su taşkınından hasar gören yerlerde çalışmalar sürüyor

9

Sanofi'de üst düzey atama

10

Mersin'de yasa dışı bahis operasyonu kapsamında 9 şüpheli tutuklandı