MHK Kasım Ayı Semineri yapıldı

MHK Kasım Ayı Semineri yapıldı

MHK Kasım Ayı Semineri yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Kasım Ayı Eğitim Semineri gerçekleşti.
MHK Kasım Ayı Eğitim Semineri; MHK üyeleri, Süper Lig hakemleri, A Klasman hakemleri, VAR kadrosu, FIFA Kadın Hakemleri ile yüz yüze; Süper Lig yardımcı hakemleri, A Klasman yardımcı hakemleri, Kadın FIFA yardımcı hakemleri, Süper Lig gözlemcileri, A Klasman gözlemcileri ve Ulusal Eğitimcilerin ise online olarak katılımıyla 9 Kasım Çarşamba günü TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapıldı.
MHK Başkanı Sabri Çelik’in açılış konuşması ve hakemlere verdiği MHK talimatlarından sonra MHK Hakem Danışmanı Hugh Dallas ve MHK Başkanvekili Murat Ilgaz’ın sunduğu güncel kliplerden oluşan MHK Kasım Ayı Semineri’ne 51 hakemin yüz yüze olarak, 125 hakem, gözlemci ve ulusal eğitimcilerimiz ise online olarak katılım sağladı.
Bu seminerde ayrıca MHK EPAK Üyesi Sürhat Müniroğlu ve Baki Tuncay Akkın yardımcı hakemlere yönelik güncel klipler üzerinden eğitim gerçekleştirdi.


Spor 10.11.2022 12:09:48 0
Anahtar Kelimeler: mhk kasım ayı semineri yapıldı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor

2

Antalya'da kanala düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

3

Lexus LBX "En İyi Kabine Sahip Küçük SUV" seçildi

4

Hatay Valisi Masatlı, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

5

Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır

6

Isparta'da öğretmenin geliştirdiği patentli uygulama okullarda tasarruf sağlıyor

7

Karaciğer hastası, Adana'da ablasından yapılan nakille hayata tutundu

8

Hatay İl Emniyet Müdürü Yılmaz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

GÜNCELLEME - Antalya'da yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

Mersin'in Silifke ilçesinde fırtına etkili oldu