MHP 700 bin kamu çalışanının haklarının takipçisi olacak

MHP 700 bin kamu çalışanının haklarının takipçisi olacak

MHP 700 bin kamu çalışanının haklarının takipçisi olacak

TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların şube başkanları Milliyetçi Hareket Partisi’nde, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Ahmet Bağçovan ile görüştü.

TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların şube başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığında, Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanı Ahmet Bağçovan ile bir araya gelerek kamuda çalışan 700 bin işçiyi ilgilendiren Kamu Çerçeve Protokolü ile ilgili olarak görüştü. Yapılan görüşmede MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 700 bin kamu çalışanı işçiyi ilgilendiren Kamu Çerçeve Protokolünün imzalanarak emeklilerin haklarını alması konusunun takipçisi olacaklarını ifade etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Konunun takipçisi olacağımızı belirtir, işçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı şimdiden kutlarım" dedi.


Politika 28.04.2023 20:27:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı