MHP İzmir İl Başkanı Şahin’den yanan taksiye müdahale

MHP İzmir İl Başkanı Şahin’den yanan taksiye müdahale

MHP İzmir İl Başkanı Şahin’den yanan taksiye müdahale

İzmir’in Konak ilçesinde bir taksi henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alırken, MHP İzmir İl Başkanlığı binası yakınındaki yangına İl Başkanı Veysel Şahin yangın tüpüyle müdahale etti.

Yangın saat 12.00 sıralarında, Alsancak semti Talatpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alsancak Gar istikametine seyir halinde olan 35 T 6896 plakalı taksi, henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Alevlerin büyüyerek tüm aracı sarması sonucu vatandaşlar da yangına müdahale etmeye başladı.

Başkan Şahin’den yangın tüpüyle müdahale
Bu esnada, olayı görerek parti binasından çıkan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de, binadan yangın tüpü getirilmesini istedi. Yangın tüpünü eline alan Başkan Şahin, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.

Olayın ardından itfaiye ekipleri araçta soğutma çalışması yaparken, yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlatıldı.


Yurt Dünya 19.10.2022 15:11:47 0

İlginizi Çekebilir

1

DenizBank yurt dışından 400 milyon dolar tutarında kaynak temin etti

2

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur Gölü Eylem Planını açıkladı:

3

TEB "Kaza veya Hastalık Sonucu Hastane Gündelik Teminatı"nı sunmaya başladı

4

Novartis Türkiye gençlere yönelik Seninle Olur Programı'nı başlattı

5

Yanlış ilaç ve alternatif yöntemler migreni kronikleştiriyor

6

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor

7

Turizm tesislerinde haşereyle mücadelede "Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kullanılmalı" uyarısı

8

Samandağ ilçesinde polis ekiplerinin bulduğu yaralı köpek barınağa götürüldü

9

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Mete Tunçay'ı anma etkinliği gerçekleştirildi

10

Divarese kış sezonu koleksiyonunu beğeniye sundu