MHP Kumluca İlçe Başkanlığından aşure ikramı

MHP Kumluca İlçe Başkanlığından aşure ikramı

MHP Kumluca İlçe Başkanlığından aşure ikramı

ANTALYA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kumluca İlçe Başkanlığı tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

MHP Kumluca İlçe Başkanlığı tarafından parti binası önünde yapılan aşure ikramına, Kumluca Kaymakamı Bahadır Güneş, Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Akbulut, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

Kaymakam Güneş, Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu ve MHP Kumluca İlçe Başkanı Ömer Tekin tarafından vatandaşlara aşure ikramıyla başlayan etkinlikte, konuşan İlçe Başkanı Ömer Tekin, aşurenin içindeki bulunan malzemeler gibi Türkiye'de her zamankinden daha fazla kardeşliğe, birliğe, beraberliğe ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunmak istediklerini ifade eden Tekin, "Türkiye'nin her zamankinden daha fazla birliğe, beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Amacımız aşuredeki olduğu gibi insanlarımızı, bir arada tutmak, kardeşliğimizi, paylaşmayı öne çıkarmak. Bu vesile ile katılan, destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından Kumluca Müftüsü Bedir Aydın tarafından dua yapıldı.



Yurt Dünya 17.07.2025 19:32:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bir aile sağlığı merkezi ve 112 istasyonu açıldı, bir merkezin temeli atıldı

2

Kazak Sinema Günleri Antalya'da başladı

3

Alanya'da bir kişinin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 zanlı tutuklandı

4

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır, Burdur'da gençlerle buluştu

5

Kahramanmaraş'ta etkili olan yağışların ardından binlerce dönüm tarım arazisi su altında kaldı

6

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı

7

Toyota Gazoo Racing WRT İsveç Rallisi'nde ilk 4 sırayı aldı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sona erdi

9

Konyaaltı ilçesinde ramazan öncesi işletmeler denetlendi

10

Samandağ ilçesinde kıyı şeridinde temizlik yapıldı