MHP Lideri Bahçeli: 63 kafası karışık, akıldan yoksun adam

MHP Lideri Bahçeli: 63 kafası karışık, akıldan yoksun adam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin Kürt meselesinin çözüm süreci için oluşturduğu ?akil adamlar? listesinde yer alanlara ?Bunlar akıldan yoksun adamlar? dedi. Bahçeli, akil kişilerin sorunun ne olduğunu bilmediklerini ileri sürerek, ?Bu işler film çevirmeye benzemez. Bu işler arabesk söylemeye benzemez. Bu işler televizyona çıkıp milletin gözüne baka baka AKP?den beslenerek, onların yalanına katkı sağlamaya benzemez. Bu iş başka bir iştir. O sebepten dolayı bu gidişata bir dur demek lazım.? diye konuştu. Bahçeli, Osmaniye?nin Sumbas ilçesinde belediye ziyareti sırasında halka hitaben bir konuşma yaptı. Bahçeli, konuşmasında, çözüm süreci için, bunun çözüm değil bölünme olduğunu bildirdi. Türkiye?nin çok nazik bir ortamdan geçtiğini dile getiren Bahçeli, milli ve üniter yapının sarsıldığını, milli ve manevi değerlerin tahrip edilip, toprak bütünlüğünün parçalanmanın eşiğinde olduğunu, sosyal dokunun ayrıştığını vurguladı. Bahçeli, şunları kaydetti: ?Türkiye 36 parçaya bölünme ihaneti ile karşı karşıya. Ve şimdi de kalkmışlar bu ihanetin adını milleti aldatacak şekilde ?çözüm? veya ?barış? diye ifade ediyorlar. Kendilerinin ifadesi yetmedi. Şimdi de 63 tane kafası karışık, zihni bulanık, sanat adına müzik adına, bilim adına ve sözde aydınlık adına, aydınlar adına farkında olmadan bölücülüğe hizmet eden AKP-PKK ikilisinin dümen suyuna takılarak onların anlatamadıklarını kendileri anlatma gayreti içerisinde sizleri akıllarınca ikna edecek. Bunlar akil adam değil akıldan yoksun insanlar.?

 ?OKLAVAYI ALIP KOVALARLAR? 

Bahçeli, akil adamların milletin birliği, dirliği için her türlü fedakarlığı dün, bugün yapanlar, yarın da yapmaya hazır olanlara neyi anlatacaklarını sordu. Bahçeli şöyle devam etti: ?Sumbas`ta bunlar konuşurken hangi bir sorunun cevabını doğru bir şekilde verecek. Sorunun ne olduğunu biliyorlar mı, bu işler film çevirmeye benzemez. Bu işler arabesk söylemeye benzemez. Bu işler televizyona çıkıp milletin gözüne baka baka AKP?den beslenerek onların yalanına katkı sağlamaya benzemez. Bu iş başka bir iştir. O sebepten dolayı bu gidişata bir dur demek lazım.? Konuşması sırasında ?PKK`yla işbirliği yapmasınlar? diyen bir kadının konuşmasının ardından Bahçeli, ?Bu hanımefendinin sorusuna akil adamlar nasıl cevap verecek. Bu sorunun cevabını bulamazsa bu hanımefendi ne yapacak. Oklavayı alıp bunların alayını kovalayacak. Önümüzdeki seçim çok önemlidir. Bu seçimde milletimizin geleceğini tayin edeceksiniz. AKP`nin oy kaybını bu millete hediye edin.? diye konuştu.



Güncel 25.10.2016 05:05:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı