MHP Milletvekili Öztürk: "Bugün FETÖ ve PKK kaybetmiştir"

MHP Milletvekili Öztürk:

MHP Milletvekili Öztürk: "Bugün FETÖ ve PKK kaybetmiştir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, "Bugün, Türkiye’de bu sonuçlarla birlikte Cumhur İttifakı kazanmıştır. Kaybeden ise PKK olmuştur, FETÖ olmuştur" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimlerinde Kırıkkale’de büyük bir oy artışının yaşandığını söyledi. Türk milletinin vatanına, milletine, bayrağına, ezanına, Kur’an’ına ve devletine bir kez daha sahip çıktığını ifade eden MHP’li Öztürk, Türkiye’nin büyümesini ve ilerlemesini hiçbir gücün durduramayacağını belirtti. Öztürk, "Yüce Rabbim Cumhur İttifakı’yla birliktedir. Yüce Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye bizlerle beraberdir. Bizler de ömrümüz yettiği müddetçe Cumhur İttifakı’na sahip çıkacağız. Türkiye’nin önüne çıkan engelleri birer birer hep birlikte aşacağız" ifadesini kullandı.

"Türkiye’de ’Togg mu soğan mı?’ diyenler kaybetmiştir" diyen Öztürk, "Bugün Türkiye’de bu sonuçlarla birlikte Cumhur İttifakı kazanmıştır. Kaybeden ise PKK olmuştur, FETÖ olmuştur. Kaybeden Amerikan emperyalizmi, kaybeden emperyal güçler olmuştur. Kazanan ise Türk milleti, Türk devleti ve Türk devletler teşkilatı olmuştur" şeklide konuştu.


Politika 28.05.2023 20:59:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı