MHP İL ve İlçe Yönetimi’nden Fıstıkçılar Sitesi’ne Ziyaret

MHP İL ve İlçe Yönetimi’nden Fıstıkçılar Sitesi’ne Ziyaret

MHP İL ve İlçe Yönetimi’nden Fıstıkçılar Sitesi’ne Ziyaret

MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte Osmaniye Fıstıkçılar Sitesi Başkanı Ali Korkmaz, Yönetim Kurulu ve site esnafları bir araya geldi.

Fıstıkçılar Sitesi’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Yusuf Çomu;“Osmaniye ve Osmaniyelilere hizmet amacıyla bu yola çıktık. Bir kardeşleri olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim esnaflarımızla bir araya gelecek, sorunlarını çözmeye devam edeceğiz.Yaşamakta olduğumuz ve sıkıntıları tüm dünyada hissedilen Covid-19 salgını; ekonomik, sosyal ve toplumsal ilişkilerimizi tehdit etmeye devam etmektedir. Gerekli kısıtlamalara uyarak her kapıyı çalmaya, her eli sıkmaya devam edeceğiz.Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dediği gibi “İki günü eşit olan zarardadır” Hadis-i Şerifi bizim için bir düstur olacaktır. Çok çalışacağız ve gelişen teknolojiye ayak uyduracağız. Osmaniye Fıstığını da Osmaniye’yi de lâyık olduğu yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Fıstıkçılar Sitesi Başkanı Ali Korkmaz, Yönetim Kurulu ve site esnafları da MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 



Politika 5.03.2021 16:44:00 0