MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet’e Büyük İlgi

MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet’e Büyük İlgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet, parti binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet, parti binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Çenet, “Sizlere söz veriyoruz, çok çalışacağız. Hiç yorulmam, yeter ki iş yürüsün. Sizlerin de desteğiyle şehrimizin Şehrül-Emini olmaya talibiz.” Dedi. 
MHP’nin Osmaniye Belediye Başkan adayı olarak İbrahim Çenet’in seçilmesi kararı alındı. Aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın adayı olan Çenet, daha önce Mersin'in Toroslar ilçesi kaymakamlığı görevini yürütürken istifa ederek belediye başkan aday adaylığını açıklamıştı. İbrahim Çenet için MHP Osmaniye Parti binasında karşılama ve tanışma programı düzenlendi. Çenet, İl Başkanı Yusuf Çomu, Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bulut, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Ali Fuat Kardaş ve partililerle birlikte, Atatürk Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak parti binasına geldi. 
İbrahim Çenet, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Burada bir konuşma yapan Çenet, Osmaniye’den 1996 yılında üniversite eğitimi için ayrıldığını ve geçen 27 yıllık zaman zarfında memleketi ile bağlarını hiç kopmadığını belirtti. Çenet, “Biz bu memleketin çocuğuyuz. Bu memleket bizim, her yerde yüreğimizin attığı, bir acısı olduğunda yüreğimizi yaktığı bir memleket. Bizler Osmaniye için canla başla çalışmak için geldik. Memleketimizin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine her yerinde hizmet verdik. Liderimiz Devlet Bahçeli, ‘Bundan sonra Osmaniye’mize hizmet vereceksin’ dediğinde, ‘Baş üstüne efendim, emredersiniz’ dedik ve siz değerli hemşerilerimizin yanına, Şehrül-Emini olmak için izin almak için geldik. Allah’ın izniyle önümüzde 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri var. Biz üç dönemdir Belediye Başkanlığımızı yürüten Sayın Kadir Kara başkanımıza vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi. 
BÜYÜK ŞEHİR STATÜSÜ KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Konuşmasına “Memleketimize güzel bir hava alanı yakışmaz mı?” diyerek devam eden İbrahim Çenet, “Osmaniye’miz ile Kadirli arasında güzel bir yere hava alanı kuruması için de çalışacağız. Biz Osmaniye’mizi liderimizin talimatıyla bir büyükşehir statüsü kazandırmak için çalışacağız. Büyükşehir deyip geçmeyin. Büyükşehir, yetkileriyle imkânlarıyla, kaynaklarıyla merkezden yerele tamamen ilimizi kucaklayan bir bütünlük içerisinde yönettiğimiz güzel bir kanun uygulaması olacak. Kimse kaybetmeyecek. İnşallah hepimiz kazanacağız bundan.” Diye konuştu. 
İbrahim Çenet, “Osmaniye’mizin özellikle serbest bölgelerle, ihtisas organize sanayilerle, küçük sanayilerle, Osmaniye’mizin inşallah lojistik bir bölge olması için ve tabi ki şehrimizin alt yapısıyla, üst yapısıyla burada depremde zarar gören bütün kayıplarını yeniden telafi etmek için canla başla çalışacağız. Sizlerle çalışacağız. Sizlere söz veriyoruz, çok çalışacağız. Biz makamın değil ama işinin delisi adamlarız. İşle yatar işle kalkarız. Hiç yorulmam, yeter ki iş yürüsün. Onun için sizlerin de desteğiyle şehrimizin Şehrül-Emini olmaya talibiz. ” Dedi. 
Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet, daha sonra parti binasına tanışmak isteyen vatandaşlarla bir araya geldi. İbrahim Çenet, daha önce Mersin’in Toroslar ilçesi kaymakamlığı görevini yürütürken istifa ederek belediye başkan adaylığını açıklamıştı.



Osmaniye 20.12.2023 17:33:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor