Mhp’den toprakkale’de istişare toplantısı

Mhp’den toprakkale’de istişare toplantısı

Mhp’den toprakkale’de istişare toplantısı

SERKAN TALAN-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toprakkale İlçe teşkilatı tarafından Ata Restaurant’ta yemekli istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya il, merkez ilçe, kadın kolları teşkilatlarından geniş çaplı bir katılım sağladı. Partililere seçmenle iyi geçinin ve partinin doktrinlerini iyi anlatın mesajları verildi.  

MHP Toprakkale teşkilatı tarafından Ata Restaurant’ta istişare toplantısı yapıldı. Toplantı yemek sonrası Recep Aydede tarafından okunan Kuran tilaveti ve dua ile başladı. Daha sonra saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Toprakkale İlçe Başkanı Dinçer Çil, ilçelerinde patisinin hak ettiği yere gelmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirterek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplantıya MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, Tüysüz Belediye Başkanı Veli Fidan, Ülkü ocakları teşkilatı, kadın kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda söz alan İl Başkanı Yusuf Çomu birlik ve beraberlik mesajı vererek” Artık ben değil partim demeli davamızın ve liderimizin doktrinlerinde buluşmalıyız. Vatandaşla daha yakından buluşmalıyız. Burası genel başkanın memleketi ve hal ve hareketlerimiz ve çalışmalarımızda ona göre olmalıdır. O yüzden partimizdekiler her vatandaşımızın sorununu sıkıntısını dinlemeli ve partimizi onlara anlatmalıdır” ifadelerini kullandı.



Osmaniye 28.01.2022 11:11:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

2

İşçi Bayramı Osmaniye’de Kutlandı

3

Çenet, kadrosunu kuruyor

4

Gülsoy, Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret

5

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

6

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

7

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

8

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

9

Osmaniye'de Bahar Temizliği

10

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor