Midesine sakladığı 542 gram eroinle yakalandı

Midesine sakladığı 542 gram eroinle yakalandı

Midesine sakladığı 542 gram eroinle yakalandı

Bolu’da yolcu otobüsüne yapılan uyuşturucu operasyonunda midesine 48 parça kapsül halinde sakladığı 542 gram eroinle yakalanan şüpheliyle birlikte bir kişi daha tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerinden İstanbul’a seyir halinde olan yolcu otobüsünde uyuşturucu madde taşındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler, il sınırına girdiği tespit edilen yolcu otobüsünü uygulama noktasında durdurdu. Otobüste bulunan yolculardan Şefik B.’nin eliyle karnını tuttuğu ve şüpheli hareketleri olduğunu gören ekipler, şahsı olay yerinde sorguladı. Yapılan sorgusunda midesinde kapsül halinde uyuşturucu madde olduğunu itiraf eden Şefik B., hastaneye götürülerek mide röntgeni çekildi. Röntgende midesinde çok sayıda kapsül tespit edilen Şefik B.’nin, 48 parça halinde 542 gram eroini doğal yollarla çıkarması sağlandı.
Midesinde eroinle yakalanan ve 2 farklı suçtan 17 yıl 6 ay hapis cezası olan Şefik B. ile olayla ilgisi olduğu tespit edilen Aykut T. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 4.03.2022 16:22:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

2

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

3

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

4

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

5

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

6

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

7

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

8

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

9

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

10

Futbol: Trendyol 1. Lig