Migros, Türk mutfağının önemli ev lezzetlerini 30 dakikada evlere ulaştırıyor

Migros, Türk mutfağının önemli ev lezzetlerini 30 dakikada evlere ulaştırıyor

Migros, Türk mutfağının önemli ev lezzetlerini 30 dakikada evlere ulaştırıyor

ISTANBUL (AA) - Migros, Türk mutfaginin önde gelen yemeklerini tüketicilerle bulusturdugu Migros Ev Lezzetleri ürünlerini, hizli teslimat seçenegiyle 30 dakika içinde sofralara ulastiriyor.

Migros'un açiklamasina göre, Migros Ev Lezzetleri markasini kuran sirket, sundugu taze, kaliteli ve uygun fiyatli ev yemekleri menüleriyle, sofralarina güvenilir gida koymak isteyenlerin hayatini kolaylastirmayi hedefliyor.

Müsterilerinin ne yedigini önemseyen ve sofralarina saglikli ürünler ulastiran Migros, Türk mutfaginin en sevilen 22 yemegini Migros Ev Lezzetleri markasi altinda hazir ev yemegi olarak müsterilerine sundu.

Evde yapilan lezzette ve özenle seçilmis malzemeler kullanilarak hazirlanan yemeklerin etleri Migros'un taze et üretim üssü Miget'ten, sebzeleri ise Iyi Tarim Uygulamalari kapsaminda Türkiye'nin dört bir yaninda en kaliteli ürünleri yetistiren Migros çiftçilerinden temin ediliyor. Mevsiminde ve taze olarak elde edilen ürünler, bas sef Umut Reçber'in özel tariflerine göre, hiçbir koruyucu madde katkisi olmadan pisiriliyor.

Içerisinde hiçbir koruyucu katki maddesi olmadan, en taze sekilde sunulan ve 5 gün raf ömrü bulunan yemekler, üretimden hemen sonra gaz ilavesiz olarak paketleniyor.

Soguk zincir dahilinde tasinan ürünler Migros magazalarinda, Migros Ev Lezzetleri için hazirlanan özel soguk reyon dolaplarinda satisa sunuluyor. Günlük olarak tazelik kontrolü yapilan ürünler, Migros magazalarindan satin alinabilirken, Migros Sanal Market ve 30 dakikada adrese teslimat yapan Migros Hemen hizmetleri üzerinden de siparis verilebiliyor. Ürünler buz akülü çantalar içerisinde müsterilere ulastiriliyor.




Yurt Dünya 6.10.2020 11:18:50 0

İlginizi Çekebilir

1

"KVKK Okulda Projesi" Adana'dan başlatıldı

2

Mersin'de otizmli gence şiddet uygulayan bakıcıya 12 ay hapis cezası verildi

3

AB tescilli "Maraş tarhanası" dünya mutfağında

4

Otizmli çocuklar aldıkları eğitimin yanı sıra hayvan sevgisiyle de sosyalleşiyor

5

Türkiye'de elektrikli araç şarj ünitesi sayısı artıyor yazlığına da kuran var, kafesine de

6

Hatay'da sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı

7

CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış istifa etti

8

Kahramanmaraş'ta 6 ton kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi

9

Antalya'da derede erkek cesedi bulundu

10

Adana'da refüjdeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı